„Spune-mi ce mănanci, ca sa-ti spun cine esti!”Anthelme Brillat-Savarin

Cine suntem

Bucura-te de o experienta diferita in arta culinara, unde o sa fii servit cu cele mai bune preparate. Tu si cei dragi tine o sa petrece momente frumoase impreuna.

Stim ca pizza trebuie savurata calda si nu trebuie sa astepti doua ore ca sa vina. La noi livrarea ete in termeni rezonabili indiferent de locatia in care te afli.

De ce sa ne alegi pe noi?

Livrarea | La timp

Probabil cea mai importanta problema care ii ingrijoreaza pe clienti atunci cand comanda acasa sau la birou este tipul de livrare. Cei care nu pot sa livreze asa cum estimeaza, intr-un timp rezonabil nu au sanse pe termen lung. Asadar organizarea si livrarea la timp este un factor imperativ care influenteaza afacerile, reputatia si prestigiul companiilor care activeaza in acest domeniu. Pentru noi acest aspect este extrem de important si facem mereu eforturi ca sa imbunatatim timpul de livrare.

Ingrediente | Calitate
Folosim doar ingrediente de calitate superioara. Savurezi doar prospetimea, aromele si tot ce este mai sanatos si plin de nutrienti din aceste ingrediente.
Parteneri | Catering, Evenimente

Pentru momentele importante va oferim serviciile de catering si poti alege dintr-o gama variata de produse: pizza, platouri, supe, ciorbe.

Livram si pentru evenimente corporate, nunti, botezuri, zile de nastere.